Ådne Spangen

Osteopat

Ådne Spangen er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania. Som osteopat bruker han hendene til korrigering og behandling av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet, og prøver å finne sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Har tidligere studert idrett, og har selv erfaring som aktiv innen idretten, da hovedsakelig i form av langrenn og fotball. Ådne har også tidligere jobbet som osteopat for HamKam A-lag.

Nils Petter Engen

Osteopat/Fysioterapeut

Nils Petter Engen er både osteopat, fysioterapeut og daglig leder på Altiusklinikken. Han er også tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med både treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med bl.a. Storhamar håndball og er eier av OneSole som han også har vært med på å utvikle. Nils Petter har spisskompetanse på manuell korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet, og han har i tillegg fordypet seg i bruk av diagnostisk ultralyd.

Osteopati

Osteopatibehandling bygger på å øke kroppens evne til å lege seg selv!

Ved den osteopatiske undersøkelsen letes det etter dysfunksjoner i muskel-skjelettsystemet og kroppens bindevevenettverk som kan forklare pasientens plager.

Spesielt for undersøkelsen hos osteopaten er at den også omfatter kroppens bindevevenettverk. Bindevevet omslutter alle strukturer i kroppen (muskler, ledd, knokler, indre organer og kroppens hulrom), danner glideflater mellom strukturer, overfører biomekaniske krefter og har med seg blodårer, lymfe og nerver. Undersøkelsen i bindevevsnettverket kan avdekke restriksjoner som ved osteopatisk behandling kan gi pasienten reduserte smerter og plager i muskel-skjelettsystemet. Osteopaten bruker sine hender som «verktøy» for å undersøke og behandle pasienten. Osteopati er en effektiv behandlingsform både av akutte og kroniske tilstander.

PRISER

kr 750 Første konsultasjon:
  • Oppfølgende konsultasjon: 550,-
Osteopati