«Bevegelighet og avspenning»

Lavterskeltrening hvor fokuset er bevisstgjøring av pust, bevegelighet og avspenning. Passer for deg som ønsker bevisstgjøring av egen kroppskontakt og pust. Økten varer i 60 minutter. Treningen inkluderer aktive bevegelser av hele kroppen, tøyninger og avspenning. Denne økten passer for alle, uansett tidligere treningserfaring. Ta med eget pledd til økta, vi har matter. 

Oppstart: torsdag 8. februar kl. 11:15

Varighet: 6 uker

Antall plasser: 6

Pris: 1000kr 

«Introduksjon til styrketrening for ungdom, 8.-10. trinn»

Passer for deg som ønsker å starte med styrketrening. Kurset vil gå over 6 uker, med èn økt pr uke. Første økt vil inneholde en liten del med informasjon om en kropp i vekst og hvordan man kan ta hensyn til det under trening. Fokuset i øktene vil være teknikk og motorikk i forskjellige øvelser, bl.a. knebøy, markløft og benkpress. Kurset vil bli ledet av fysioterapeut Hanna. Ta kontakt på tlf. 91125894 eller hanna@altiusklikken.no for mer informasjon og påmelding. 

 

Oppstart: onsdag 7/2 kl. 1600. 

Varighet: 6 uker

Antall plasser: 6

Pris: 1000kr

«Bedriftstrening»

Ønsker din arbeidsplass felles trening i gruppe? Da er dette noe for deg! Treningen kan utføres i bedriftenes lokaler, i vår treningssal eller utendørs. Hva slags type trening og intensitet som passer best for dere, blir vi enige om. Det vil være mulig å gjennomføre treningen før og etter jobb, eller i arbeidstiden. Treningen vil bli planlagt og holdt av fysioterapeut Hanna, og det vil selvfølgelig være rom for individuelle tilpasninger. Ta kontakt med Hanna for mer informasjon. Tlf.: 91125894 eller hanna@altiusklinikken.no.

«Trening med vennegjengen»

Vi skreddeskyr treningsprogram i gruppe for deg og din vennegjeng. Dette er uformelt konsept uten binding. Man kan bestille èn gruppetime, eller man kan sette opp en fast avtale med jevnlig mellomrom. Treningen kan gjennomføres i vår treningssal eller utendørs. Treningen kan f.eks. bestå av sirkeltrening, intervalltrening, styrke, bevegelighet, avspenning e.l. Her kan dere komme med ønsker. Vi har kapasitet til å gjennomføre trening før og etter arbeidstid. Treningen planlegges og ledes av fysioterapeut Hanna. Ta kontakt på tlf.: 91125894 eller hanna@altiusklinikken.no for mer informasjon.

Varighet: 60 minutter

Antall plasser: minst 6 deltakere

Pris: fra kr. 175 pr deltaker.