Massasje

Michelle Grand'Maison

Massasjeterapeut

Michelle Grand’Maison har jobbet 7 år i Oslo, primært ut mot bedrifter for å holde sykefraværet nede. Hun jobber med alt innen massasje; klassisk massasje, dyp massasje, trigger punkter, tøyninger og mobiliseringer. Hun har en bachelorgrad fra Canada innen bevegelsesanalyse, anatomi og biomekanikk. Michelle har en allsidig bakgrunn innen idrett hvor basketball har vært hovedidretten. Hun er medlem av Norsk Massasjeforening.

Massasjeterapi

Deep Tissue massasje av triggerpunkter
Behandling som kombinerer klassisk massasje, “deep tissue massaje” med triggerpunkt behandling, strekk og -trenings øvelser. Dette er en kombinasjon som virker veldig effektivt for å løse opp “knuter” og spenning i stram muskulatur.

Klassisk muskelmassasje
Helkroppsbehandling eller deler av kroppen, f.eks. rygg/nakke/skulder. Løser opp stive og anspente muskler, øker blodsirkulasjonen, stimulerer stoffskiftet og lymfesirkulasjonen, fjerner avfallstoffer, virker avslappende og gir velvære og energi.

Fra nyttår har det blitt vedtatt at massasjeterapi skal tillegges merverdiavgift. Det vil derfor bli nye priser på massasjeterapi. Prisene er gjeldende fra og med 01.02.21

PRISER

kr 650 Fra
  • 30 min 650,-
  • 45 min 850,-
  • 60 min 1050,-
Massasjeterapi