Om oss

Altiusklinikken er en privat klinikk som tilbyr anerkjente og veldokumenterte behandlingsformer med fokus på bred tverrfaglig kompetanse, høy kvalitet og god tilgjengelighet. Vår visjon er å utnytte hverandres spisskompetanse slik at du som kunde får det beste tilbudet for dine behov – vi jobber med det vi kan best og tilbyr ulike tilnærminger for ulike stadier i rehabiliteringsprosessen.

Solvår Lundby

Fysioterapeut

Er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Har tidligere studert Idretts og Bevegelsesvitenskap på Norges Idrettshøgskole. Har jobbet i flere år i Hamar kommune på Rehabiliteringsavdelingen på Finsal, og har derfra bred erfaring og kompetanse innenfor ortopedi, geriatri, nevrologi og tilnærming med funksjonell rehabilitering. Har kurs i smertebehandling med nåler og slyngetrening. Solvår har drevet med mange ulike idretter, men har mest erfaring som aktiv fotballspiller på høyt nivå med Fart. Solvår er opptatt av å sette pasienten i fokus, med aktiv og tilpasset rehabilitering

Magnus Nilsen

Fysioterapeut

Er fysioterapeut med videreutdanning innen idrettsmedisin, slynge og nålebehandling mm. Medisinsk koordinator og fysioterapeut for Hamkam A-lag siden 2014, og er ansvarlig for rehabiliteringsgruppa på WANG toppidrett Hamar. På Altiusklinikken jobber han med både idrettskader og allmenn fysioterapi. Er godkjent behandler for idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Tidligere basistrener Olympiatoppen innlandet.
Magnus har erfaring med all behandling av muskel-skjelettplager, men er spesielt interessert i aktiv rehabilitering og trening.

Nils Petter Engen

Osteopat

Er både osteopat, fysioterapeut og daglig leder på Altiusklinikken. Han er også tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med både treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med bl.a. Storhamar håndball og er en av eierne av OneSole som han har vært med på å utvikle. Han har spisskompetanse på korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet og har opparbeidet en unik evne til å bruke hendene som verktøy.

Ådne Spangen

Osteopat

Er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania. Som osteopat bruker han hendene til korrigering og behandling av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet, og prøver å finne sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Har tidligere studert idrett, og har selv erfaring som aktiv innen idretten, da hovedsakelig i form av langrenn og fotball.

Vår blide og hyggelige sekretær

Ingvild Nordrum

Kiropraktor

Er utdannet kiropraktor og graduerte fra AECC Bournemouth, i 2015. Hun har samlet erfaring fra blant annet klinikker i London, Bekken og Barn i Bærum, Kiropraktor Elverum /Brumunddal, før hun nå starter hos oss. Ingvild har bred erfaring og kiropraktikk er en fin behandlingsform for mange typer plager og tilstander. Hun har spesiell interesse og utvidet kompetanse innenfor muskel og skjelettplager hos spedbarn og gravide. Ingvild er tilgjengelig hos oss alle dager.

Eirik Øvsthus

Kiropraktor

Er utdannet kiropraktor og tok sin mastergrad i England.Han behandler pasienter i alle aldersgrupper og er særlig interessert i rygg/fot/ankel og idrettsrelaterte plager. I tillegg jobber han mye med idrettsspesifikk funksjonell trening og tar for tiden videreutdanning innen idrettsmedisin. Eirik har mye erfaring selv som aktiv fotballspiller.

Darren Stainsby

Athletic Therapist

Er Athletic Therapist fra Mount Royal University College. Har jobbet med Canadas bob-, ake- og skiskytterlandslag og med en rekke andre landslag. Er eier av Altiusgruppen – importør og distributør av medisinsk utstyr og treningsutstyr. Darren har gjennom dette en svært omfattende erfarings- og kunnskapsbasert kompetanse på behandling av akutte skader og belastningsskader innen idrett og andre arenaer. Han er også en kapasitet på laserstimulering og andre elektroterapiformer.

Carina Harviken Skjæret

Fysioterapeut

Er fysioterapeut med videreutdanning i idrettsmedisin, og har kurs innen manuell behandling, nålebehandling, slynge, tapeteknikker og smertebehandling. Carina har bred erfaring innenfor ulike idretter, og har spilt håndball på høyt nivå i flere år. Har erfaring som fysioterapeut fra arbeid med Storhamar håndball, idrettsskader, belastningsskader, opptrening, rehabilitering og langvarig smerteproblematikk. Ved siden av fysioterapi har hun studert Idrettsvitenskap, og har en mastergrad i folkehelse med masteroppgave på tema CFS/ME. Er en del av behandlernettverket til Idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Tilbyr også PT timer hos Fønix.

Er for tiden i barselspermisjon frem til etter vinterferien 2021.

Michelle Grand'Maison

Massasjeterapeut

Hun har jobbet 7 år i Oslo, primært ut mot bedrifter for å holde sykefraværet nede. Hun jobber med alt innen massasje; klassisk massasje, dyp massasje, trigger punkter, tøyninger og mobiliseringer. Hun har en bachelorgrad fra Canada innen bevegelsesanalyse, anatomi og biomekanikk. Michelle har en allsidig bakgrunn innen idrett hvor basketball har vært hovedidretten. Hun er medlem av Norsk Massasjeforening.

Eva

Sekretær

Vår blide og hyggelige sekretær

Rull til toppen