Fysioterapeut

Trine Nielsen Helleland

Fysioterapeut

Trine Nielsen Helleland er utdannet fysioterapeut i 2013 ved College University Syddanmark. Hun har tatt en rekke kurs; blant annet innen IMS nålebehandling, bekkenbunn, gravide, rehabilitering etter fødsel etc. Hun har videreutdanning i seksuell helse på Oslo mets

Trine har et sterkt engasjement innen kvinnehelse og da spesielt bekkenbunnstilstander. Hun hjelper kvinner med diverse smertetilstander, urininkontinens, fremfall og lignende i underlivet. Hun har også kurs og erfaring med å bruke hjelpemidler som EMG biofeedback og andre hjelpemidler som tilbys for underlivsplager.

 Trine har i tillegg mye erfaring med gravide, samt opptrening etter fødsel som feks bekkenbunn og delte magemuskler.

Fysioterapeut

Carina Harviken Skjæret

Fysioterapeut

Carina Harviken Skjæret er fysioterapeut med videreutdanning i idrettsmedisin, og har kurs innen manuell behandling, nålebehandling, slynge, tapeteknikker og smertebehandling. Har tidligere studert idrettsvitenskap og har en mastergrad i folkehelse med masteroppgave på tema CFS/ME. Carina har bred erfaring innenfor ulike idretter, og har spilt håndball på høyt nivå i flere år. På Altiusklinikken jobber hun med idrett -og belastningsskader, allmenn fysioterapi og langvarig smerteproblematikk. Er en del av behandlernettverket til Idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Carina er fysioterapeut for Hamkam kvinner elite og Storhamar Håndball bredde.

Fysioterapeut

Solvår Lundby

Fysioterapeut

Solvår Lundby er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Har tidligere studert Idretts og Bevegelsesvitenskap på Norges Idrettshøgskole. Har tidligere jobbet på rehabiliteringsavdelingen i Hamar kommune. Har kurs i idrettsmedisin, smertebehandling med nåler og slyngetrening. Solvår har drevet med mange ulike idretter, men har mest erfaring som aktiv fotballspiller på høyt nivå med Fart. Solvår er opptatt av å sette pasienten i fokus, med aktiv og tilpasset rehabilitering. Solvår er fysioterapeut for Hamkam kvinner elite og Brumunddal Fotball Herrer.

Fysioterapeut

Magnus Nilsen

Fysioterapeut

Magnus Nilsen fysioterapeut med videreutdanning innen idrettsmedisin, slynge og nålebehandling mm. Medisinsk koordinator og fysioterapeut for Hamkam A-lag siden 2014, og er ansvarlig for rehabiliteringsgruppa på WANG toppidrett Hamar. På Altiusklinikken jobber han med både idrettskader og allmenn fysioterapi. Er godkjent behandler for idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Tidligere basistrener Olympiatoppen innlandet.
Magnus har erfaring med all behandling av muskel-skjelettplager, men er spesielt interessert i aktiv rehabilitering og trening.

Hanna Skattum Neegård

Fysioterapeut

Hanna Skattum Neegård er utdannet fysioterapeut ved OsloMetHun har selv drevet med flere idretter, men har mest erfaring som aktiv håndballspiller. Hun har kurs i håndtering av akutte idrettskader og er Skadefri-ambassadør. Hanna er opptatt av en aktiv tilnærming i rehabiliteringen. På klinikken jobber Hanna med allmenn- og idrettsfysioterapi. I tillegg holder hun gruppetrening for eldre. Hanna har ansvaret for Storhamar Håndball bredde og Hamkam kvinner elite.  

 

Osteopat

Nils Petter Engen

Osteopat/Fysioterapeut

Nils Petter Engen er både osteopat, fysioterapeut og daglig leder på Altiusklinikken. Han er også tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med både treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med bl.a. Storhamar håndball og er en av eierne av OneSole som han har vært med på å utvikle. Han har spisskompetanse på korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet og har opparbeidet en unik evne til å bruke hendene som verktøy.

Fysioterapi

Altiusklinikken har fysioterapeuter som jobber uten tilskudd fra det offentlige. Dette gjør at vi har kort ventetid.

Vi vil være et tilbud til deg som ønsker et alternativ til en plass på venteliste i det offentlig finansierte fysioterapitilbudet. Vårt primære ønske er å gi våre kunder rask tilgang til en grundig undersøkelse og gi behandling på bakgrunn av denne. Behandlingen består gjerne av en kombinasjon av øvelser der pasienten selv er aktiv sammen med passive behandlingsformer. I behandlingen legger vi vekt på å gi deg råd, veiledning og informasjon som kan hjelpe deg til en raskere rehabilitering. Du trenger ikke henvisning fra lege, men vi råder deg til å informere din fastlege om du velger å benytte deg av våre tjenester.

Vi tilbyr nå privat fysioterapitilbud for hjemmeboende i Hamar og omegn. Tilbudet er for deg som trenger og ønsker oppfølging i hjemmet av en fysioterapeut.

Pris: 700 kr for 1 time inkludert kjøring til og fra.
Vi har mulighet til å bringe med treningsutstyr ut, som f.eks strikker, lette vekter, matter, balanseputer osv.

PRISER

kr 690 Første konsultasjon:
  • Oppfølgende konsultasjon: 490,-
  • Trykkbølgebehandling: 650,-
  • Treningsveiledning Espern: 700,-
  • Hjemmefysioterapi: 800,-
Fysioterapi