Carina Harviken Skjæret

Fysioterapeut

Carina Harviken Skjæret er fysioterapeut med videreutdanning i idrettsmedisin, og har kurs innen manuell behandling, nålebehandling, slynge, tapeteknikker og smertebehandling. Har tidligere studert idrettsvitenskap og har en mastergrad i folkehelse med masteroppgave på tema CFS/ME. Carina har bred erfaring innenfor ulike idretter, og har spilt håndball på høyt nivå i flere år. På Altiusklinikken jobber hun med idrett -og belastningsskader, allmenn fysioterapi og utfordringer med langvarig smerte og utmattelse. Er en del av behandlernettverket til Idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Carina er fysioterapeut for HAMKAM Kvinner, Storhamar Håndball bredde og for «Toppgruppe fotball jenter» i Indre Østland.

Solvår Lundby

Fysioterapeut

Solvår Lundby er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og har studert Idretts og Bevegelsesvitenskap på Norges Idrettshøgskole. Hun har kurs i blant annet idrettsmedisin, langvarige smertetilstander, behandling med nåler, slyngetrening, og tar nå videreutdannelse i Kognitiv Terapi. Solvår har drevet med mange ulike idretter, men har mest erfaring som aktiv fotballspiller på høyt nivå med Fart. På Altiusklinikken jobber Solvår med muskel- og skjelettplager, idrett- og belastningsskader, geriatri, og langvarige smertetilstander. Solvår tilbyr også Hjemmefysioterapi for hjemmeboende pasienter i Hamar, Stange og Ringsaker. Solvår er opptatt av å sette pasienten i fokus, med en helhetlig og aktiv tilnærming. 

Magnus Nilsen

Fysioterapeut

Magnus Nilsen fysioterapeut med videreutdanning innen idrettsmedisin, slynge og nålebehandling mm. Medisinsk koordinator og fysioterapeut for Hamkam A-lag siden 2014, og er ansvarlig for rehabiliteringsgruppa på WANG toppidrett Hamar. På Altiusklinikken jobber han med både idrettskader og allmenn fysioterapi. Er godkjent behandler for idrettens skadetelefon og ambassadør for skadefri.no. Tidligere basistrener Olympiatoppen innlandet.
Magnus har erfaring med all behandling av muskel-skjelettplager, men er spesielt interessert i aktiv rehabilitering og trening.

Hanna Skattum Neegård

Fysioterapeut

Hanna Skattum Neegård er utdannet fysioterapeut ved OsloMet. Hun er selv aktiv håndballspiller for Storhamar i 1. divisjon. Hanna har kurs innen idrettsmedisin og er ambassadør for skadefri.no. Hun jobber med idrettskader og allmenn fysioterapi. Hanna er fysioterapeut og fysisk trener for Hamkam kvinner elite. Hver tirsdag kveld jobber hun i Boligpartner Arena med utøvere fra Storhamar håndball bredde. I tillegg holder hun gruppetrening og tilbyr hjemmefysioterapi.

Nils Petter Engen

Osteopat/Fysioterapeut

Nils Petter Engen er både osteopat, fysioterapeut og daglig leder på Altiusklinikken. Han er også tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med både treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med bl.a. Storhamar håndball og er eier av OneSole som han også har vært med på å utvikle. Nils Petter har spisskompetanse på manuell korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet, og han har i tillegg fordypet seg i bruk av diagnostisk ultralyd.

Fysioterapi

Altiusklinikken har fysioterapeuter som jobber uten tilskudd fra det offentlige. Dette gjør at vi har kort ventetid.

Vi vil være et tilbud til deg som ønsker et alternativ til en plass på venteliste i det offentlig finansierte fysioterapitilbudet. Vårt primære ønske er å gi våre kunder rask tilgang til en grundig undersøkelse og gi behandling på bakgrunn av denne. Behandlingen består gjerne av en kombinasjon av øvelser der pasienten selv er aktiv sammen med passive behandlingsformer. I behandlingen legger vi vekt på å gi deg råd, veiledning og informasjon som kan hjelpe deg til en raskere rehabilitering. Du trenger ikke henvisning fra lege, men vi råder deg til å informere din fastlege om du velger å benytte deg av våre tjenester.

Vi tilbyr nå privat fysioterapitilbud for hjemmeboende i Hamar og omegn. Tilbudet er for deg som trenger og ønsker oppfølging i hjemmet av en fysioterapeut.

Pris: 850 kr for 1 time inkludert kjøring til og fra.
Vi har mulighet til å bringe med treningsutstyr ut, som f.eks strikker, lette vekter, matter, balanseputer osv.

PRISER

kr 690 Første konsultasjon:
  • Oppfølgende konsultasjon: 490,-
  • Trykkbølgebehandling: 650,-
  • Treningsveiledning Espern: 700,-
  • Hjemmefysioterapi: 850,-
Fysioterapi