Til toppen

Altiusklinikken er en privat klinikk som tilbyr anerkjente og veldokumenterte behandlingsformer med fokus på bred tverrfaglig kompetanse, høy kvalitet og god tilgjengelighet. Vår visjon er å utnytte hverandres spisskompetanse slik at du som kunde får det beste tilbudet for dine behov - vi jobber med det vi kan best og tilbyr ulike tilnærminger for ulike stadier i rehabiliteringsprosessen.

Nils Petter Engen

er osteopat. Han er tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med Storhamar håndball og er en av eierne av OneSole som han har vært med å utvikle. Gjennom sin osteopatikompetanse er han vår spisskompetanse på korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet og besitter en unik evne til å bruke hendene som verktøy.

Ådne Spangen

er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania. Som osteopat bruker han hendene til korrigering og behandling av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet, og prøver å finne sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Har tidligere studert idrett, og har selv erfaring som aktiv innen idretten, da hovedsakelig i form av langrenn og fotball.

Carina Harviken Skjæret

er utdannet fysioterapeut og har tidligere studert på Norges Idrettshøyskole. Har tatt videreutdanning i idrettsmedisin. Har kurs innenfor manuell behandling, nålebehandling, slynge, tapeteknikker og smertebehandling. Hun har bred erfaring innenfor ulike idretter, og har selv spilt håndball på høyere nivå i flere år. Har arbeidet som fysioterapeut for elitelaget til Storhamar håndball. Har erfaring som fysioterapeut fra arbeid med belastningsskader, akutte idrettsskader, opptrening, rehabilitering og langvarig  Ved siden av arbeid på klinikken tar hun et masterutdanning i Folkehelsevitenskap. Tilbyr også PT timer hos Fønix.

Michelle Grand'Maison

er massasjeterapeut. Hun har jobbet 7 år i Oslo, primært ut mot bedrifter for å holde sykefraværet nede. Hun jobber med alt innen massasje; klassisk massasje, dyp massasje, trigger punkter, tøyninger og mobiliseringer. Hun har en bachelorgrad fra Canada innen bevegelsesanalyse, anatomi og biomekanikk. Michelle har en allsidig bakgrunn innen idrett hvor basketball har vært hovedidretten. Hun er medlem av Norsk Massasjeforening.

Magnus Nilsen

er fysioterapeut med videreutdanning innen idrettsmedisin og kurs i nålebehandling, slyngerehabilitering, idrettmassasje og motor control mm. Gjennom Altiusklinikken er Magnus fysioterapeut for HamKam

A-lag og han er også engasjert som trener i INPUT. Han har tidligere studert idrett og har lang erfaring innenfor ulike idretter, blant annet fotball, løp og ski.

Ingvild Nordrum

graduerte fra AECC Bournemouth, i 2015. Hun har samlet erfaring fra blant annet klinikker i London, Bekken og Barn i Bærum, Kiropraktor Elverum /Brumunddal, før hun nå starter hos oss. Ingvild har bred erfaring og kiropraktikk er en fin behandlingsform for mange typer plager og tilstander. Hun har spesiell interesse og utvidet kompetanse innenfor muskel og skjelettplager hos spedbarn og gravide. Ingvild er tilgjengelig hos oss alle dager.

Inger Marie Øygard

er massasje- og mediyoga-terapeut, yinyoga-lærer, kundaliniyoga-lærer og har utdannelse i akupressur og øreakupunktur. Hun er utdannet allmennlærer og har tatt idrett grunnfag ved Norges Idrettshøyskole. Hun løper orientering og liker terreng- og motbakkeløping og skiturer. Har god kunnskap om trening og kan gi råd om styrke- og bevegelighets-øvelser som er bra mot forskjellige plager.

Eirik Øvsthus

er utdannet kiropraktor og tok sin mastergrad i England.

Han behandler pasienter i alle aldersgrupper og er særlig interessert i rygg/fot/ankel og idrettsrelaterte plager.

I tillegg jobber han mye med idrettsspesifikk funksjonell trening og tar for tiden videreutdanning innen idrettsmedisin. Eirik har mye erfaring selv som aktiv fotballspiller.

 

Trygve Hansen

er utdannet fysioterapeut, ad modum mensendieck, ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Har fra tidligere studert idrettsfag med fordypning innen muskelfysiologi, styrketrening og testmetodikk ved Høgskolen i Østfold. Kompetanse og kursing innen akutt og langvarig smertebehandling, Dry Needling og kognitiv tilnærming. Som mensendieck-terapeut vektlegges pedagogisk og aktiv tilnærming til trening og behandling. Han har erfaring som instruktør og koordinator for grupper med overvekstproblematikk og langvarige smerter i muskelskjelettapparatet. Tidligere aktiv skøyteløper, og fotballspiller på junior og seniornivå i Sarpsborg08. Er i dag aktiv innen sykkel, løp og langrenn. Trygve jobber i tillegg som fysioterapeut ved Oppfølgingsenheten Frisk.

Darren Stainsby

er Athletic Therapist fra Mount Royal University College. Har jobbet med Canadas bob-, ake- og skiskytterlandslag og med en rekke andre landslag. Er eier av Altiusgruppen - importør og distributør av medisinsk utstyr og treningsutstyr. Darren har gjennom dette en svært omfattende erfarings- og kunnskapsbasert kompetanse på behandling av akutte skader og belastningsskader innen idrett og andre arenaer. Han er også en kapasitet på laserstimulering og andre elektroterapiformer.

Kontakt oss:

CC Stadion

3 etasje

Vangsvegen 62

2317 Hamar

 

Tlf: 46 77 70 55

info@altiusklinikken.no

Åpningstider:

Mandag  8 -16

Tirsdag  8 - 16

Onsdag  8 - 16

 

Torsdag  8 - 16

Fredag  8 - 16

Eller etter avtale