Massasjeterapi

 

Deep Tissue massasje av triggerpunkter

Behandling som kombinerer klassisk massasje, "deep tissue massaje" med triggerpunkt behandling, strekk og -trenings øvelser. Dette er en kombinasjon som virker veldig effektivt for å løse opp "knuter" og spenning i stram muskulatur.

 

Klassisk muskelmassasje

Helkroppsbehandling eller deler av kroppen, f.eks. rygg/nakke/skulder. Løser opp stive og anspente muskler, øker blodsirkulasjonen, stimulerer stoffskiftet og lymfesirkulasjonen, fjerner avfallstoffer, virker avslappende og gir velvære og energi.

 

Meridianmassasje:

Meridianer er energibaner i kroppen, og god helse er avhengig av fri flyt av energi i disse banene. Meridianene har forbindelse med indre organer og forsyner disse med energi. Ubalanser og energiblokkeringer kan skapes bl.a. av spenninger, stress, skader og traumer. Meridianmassasjen er en full kroppsmassasje som går ut på å følge meridianene og massere disse. Behandlingen er med på å åpne energibanene og, hjelper kroppen til å skille seg av med avfallsstoffer og kan forbedre helsetilstanden din generelt.

 

Yogamassasje

Yogamassasje er en hel kroppsbehandling der man bruker en kombinasjon av ayurvedisk massasje og yogabaserte tøyninger for å åpne og balansere kroppen. Behandlingen påvirker hele kroppen, stimulerer blodsirkulasjonen og kroppens energibaner og når de djupe bindevevsstrukturene. Under tøyningene legges det vekt på en aktiv pust slik at spenninger lettere slipper taket. Behandlingen utføres på en madrass på gulvet.

 

Akupressur

Akupressur bygger på samme filosofi som akupunktur, men i stedet for nåler brukes fingertrykk. Det trykkes på punkter på kroppen for å opprettholde og gjenopprette balanse, god helse og lindre sjukdom. Behandlingen åpner energibanene i kroppen og løser opp blokkeringer i disse. Akupressur skjer utenpå klær og det stilles diagnose på bakgrunn av samtale og avlesing av puls og tunge.

 

 

For spørsmål ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefon eller e-post.

 

 

Kontakt oss:

CC Stadion

3 etasje

Vangsvegen 62

2317 Hamar

 

Tlf: 46 77 70 55

info@altiusklinikken.no

Åpningstider:

Mandag  8 -16

Tirsdag  8 - 16

Onsdag  8 - 16

 

Torsdag  8 - 16

Fredag  8 - 16

Eller etter avtale