Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i nerve-, muskel- og skjelettsystemet.

 

En kiropraktor er offentlig godkjent og fungerer som primærkontakt for pasienter med nerve-, muskel-, og skjelettplager. Dette innebærer at du som pasient kan komme direkte til kiropraktoren uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine nerve-, muskel- og skjelettplager. Som primærkontakt har alle kiropraktorer direkte oppgjør med trygden. Det vil si at alle pasienter får deler av behandlingen dekket av NAV.

 

Kiropraktoren ser alle pasienter i alle aldre, fra tidlig spedbarnsalder til alderdom. Diagnosen blir stilt på bakgrunn av sykehistorie, klinisk undersøkelse og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser.

 

Kiropraktoren har gjennom sin utdannelse tilegnet seg den teoretiske og praktiske viten for å ta stilling til hvorvidt pasienten er egnet til kiropraktorbehandling. I de tilfeller hvor du har behov for annen vurdering, kan kiropraktoren henvise til spesialist. Tett dialog med din fastlege kan være nødvendig, dersom du tillater det. Kiropraktoren kan sykmelde i opptil 12 uker.

 

For mer informasjon: www.kiropraktikk.no

 

For spørsmål ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefon eller e-post.

 

 

Kontakt oss:

CC Stadion

3 etasje

Vangsvegen 62

2317 Hamar

 

Tlf: 46 77 70 55

info@altiusklinikken.no

Åpningstider:

Mandag  8 -16

Tirsdag  8 - 16

Onsdag  8 - 16

 

Torsdag  8 - 16

Fredag  8 - 16

Eller etter avtale